logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Services van Car City Geldrop

Naast autoverkoop bieden wij ook een gevarieerd pakket services aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken; van verzekering en garantie tot financieren en leasen.

Bekijk hieronder ons totale aanbod services en neem gerust contact op bij vragen.
Sub Page Listing Image

Garantie en Afleverpakketten

Car City Geldrop is aangesloten bij de BOVAG. Dit heeft ook voor u als koper voordelen. Alhoewel al onze auto's vooraf grondig geïnspecteerd worden, kan er na de aankoop een gebrek voordoen. Wij staan dan altijd klaar met garantie.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Car City Service Center in Geldrop voeren wij vakkundig het onderhoud voor u uit. 

Lees meer
Sub Page Listing Image

Financiering en Leasing

Wilt u een auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is financiering of lease de perfecte oplossing voor u. 

Lees meer
Sub Page Listing Image

BOVAG Autoverzekering

U kunt bij Car City Geldrop een BOVAG autoverzekering afsluiten. De BOVAG autoverzekering is de beste verzekering voor uw auto. Geen gedoe bij schade en geen kleine lettertjes.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Car Sound Center

Bij Car City Geldrop kunt u terecht voor alles op het gebied van auto elektronica. In ons uitgebreide assortiment vindt u een groot aanbod van onder andere navigatie en multimedia systemen, custom made audio systemen, ritregistratie systemen, apple of android carplay systemen, voertuigvolgsystemen en cruise control. 

Lees meer
Sub Page Listing Image

Carrès Car Cleaning

Bij Carrès werken professionals in car care. Wij staan dagelijks voor u klaar om uw auto weer showroom ready te maken. Ook zijn we voorzien van een bemande wasstraat.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Inkoop

Heeft u een auto waar u vanaf wilt? Car City Geldrop kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Zoekopdracht

Wij proberen zoveel mogelijk variatie in ons occasionaanbod te hebben. Helaas is het niet altijd mogelijk om een voorraad te hebben waarin iedereen zijn of haar droomauto vindt.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Bel, mail of kom met uw auto bij ons langs. Wij hebben goede partners in schade herstel. Van een grote schade tot een klein krasje, wij regelen het voor u.

Lees meer
Morgen Internet – Zorgeloos Light website