logo
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Carwash

Hieronder leest u meer over onze service Carwash. U vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat u bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

 

Bemande wasstraat

De bemande car wash van Carres is dé wasstraat van Geldrop. Ons personeel staat dagelijks voor u klaar om uw auto weer showroom ready te maken. Met onze gespecialiseerde coatings is uw auto langer beschermt tegen vuil en uw lak langer beschermd tegen beschadigingen.

Uw auto laten poetsen door professionals
Chemische verontreiniging, doffe lak, krasjes, vlekken en onaangename luchtjes in het interieur, iedere auto krijgt er mee te maken. Bij Carrès wordt uw auto weer als nieuw dankzij de professionele technieken en de speciaal ontwikkelde poetsmiddelen.

Auto interieur reiniging
Heeft uw auto van binnen weer een opkapbeurt nodig? Bij Carres zorgen we ervoor dat het gehele interieur met seciale cleaners word schoongemaakt. Deze zorgen ervoor dat alles super schoon word maar beschadigen niet uw interieur. Bij een interieurreiniging kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:
• Stofzuigen
• Ramen cleanen
• Reinigen van dashboard en deurpanelen
• Vlekverwijdering
• Stoelreiniging
Heeft u vragen over de mogelijkheden, kosten of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto exterieur reiniging
Wilt u uw auto een behandeling geven waardoor hij er weer showroomready uitziet? Dan bent u bij Carres aan het juiste adres. Onze specialisten geven uw auto een complete make-over waardoor hij er weer uitziet als nieuw. Bij een externe reiniging kunnen wij uw auto poetsen, de velgen en banden reinigen, ramen reinigen, kunststof weer op kleur brengen en nog veel meer. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Content Image 2

Nano Coating

Waarom U-N-P Nano Protection voor uw auto?
• De autolak behoudt haar mooie diepe glans
• Voorkomt verwering en verkleuring van de laklaag
• Beschermt vele jaren tegen weersinvloeden,uv-licht, aanslag, pekel en vuil
• Autopoetsen is niet meer nodig
• Zeer gemakkelijk schoon te maken
• Ook voor kunststof delen en velgen

Hoe werkt U-N-P Nano Protection?
Onze protection heeft zeer sterke vuil- en waterafstotende eigenschappen, doordat de nanodeeltjes tot in het diepst van de laklagen van elk oppervlak weten door te dringen.

De minuscuul kleine deeltjes vullen na het polijsten de poriën van elk oppervlak. Hierdoor krijgen vuil en aanslag minder kans zich te hechten aan het oppervlak, waardoor uw auto minder snel vuil wordt en eenvoudiger te reinigen is. Daarnaast zal uv-licht minder doordringen in de toplaag van het oppervlak, waardoor de kleur van uw auto langer mooi blijft.

U-N-P levert Nano Protection van een superieure kwaliteit
De zeer hoge concentratie nanodeeltjes in U-N-P Nano Protection is uniek. Onze protection is gepatenteerd en jarenlang getest op haar werkzaamheid, met blijvend resultaat voor vele jaren.

De behandeling
Na het ontvetten en polijsten van de laklaag, niet benodigd bij nieuwe auto’s, wordt U-N-P Nano Protection aangebracht door opgeleide vakspecialisten. Afhankelijk van kleur en conditie na polijsten, volstaat het om de laklaag éénmalig te behandelen voor een uitstekend resultaat. Onze protection zorgt voor een optimale hechting en gladde structuur en het uitharden van de protectielaag. U-N-P Nano Protection zorgt voor een langdurige glans na behandeling. De behandeling neemt één dag in beslag.

Gerelateerde services

next.svg
prev.svg
Morgen Internet – Zorgeloos Light website